24 maart 2020: Bezoek van de winkellocatie in Soest mogelijk (maximaal 2 personen tegelijk; betalen alleen met pin)

Beste klanten van Fietsaccuwinkel die de winkel in Soest willen bezoeken,

Vanwege de aangescherpte maatregelingen, zoals gisteravond door de overheid aangekondigd, is onze winkel open met een aantal aanpassingen. De openingstijden van onze winkel zijn niet verandert. Wel is het zo dat er maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel toegelaten worden. Bij bezoek van de winkel vragen wij u altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden van andere personen. Onze deur gaat bij aankomst niet automatisch open maar zal voor u geopend worden als u voor de deur staat. Mocht er al 2 klanten binnen zijn dan vragen we om even buiten te wachten en bij het naar buiten gaan van klanten ook 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.

Daarnaast vragen wij u om met pin te betalen. Het is niet meer mogelijk om met contant geld te betalen. Mochten er verdere veranderingen zijn, bijvoorbeeld als gevolg van nieuwe maatregelen van de overheid, zullen wij dat zo snel als mogelijk hier op de website vermelden.

U bent nog steeds welkom bij ons in de winkel voor uw fietsaccu’s en laders.

Mocht u toch vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken per telefoon en Whatsapp op 030-8884400 en per e-mail op klantenservice@fietsaccuwinkel.nl.

Met vriendelijke groeten,

Team Fietsaccuwinkel