Gratis 3 jaar garantie!

Nu bij Fietsaccuwinkel 1 jaar extra aanvullende garantie helemaal gratis! Totaal dus 3 jaar garantie, geldig voor je nieuwe fietsaccu van Bosch, Giant, Qwic en Shimano Steps. Hoe fijn is dat! Hieronder leggen we uit wat dit precies betekent.

2 jaar fabrieksgarantie +1 jaar van ons!

Met deze aanvullende garantie verlengen wij de garantietermijn op de werking van de accu van 2 jaar (fabrieksgarantie) naar 3 jaar gerekend vanaf de aankoopdatum.

Deze extra garantie is op dit moment alleen geldig op geselecteerde fietsaccu’s van de volgende merken: Bosch, Giant, Qwic en Shimano Steps accu’s.

Waarom extra garantie?

Een fietsaccu is een stevige investering. Veel van onze klanten willen dan ook de garantie dat ze een goed product aanschaffen. Dit is de reden dat Fietaccuwinkel.nl naast de fabrieksgarantie een extra jaar garantie van 2 naar 3 jaar aanbiedt op een groot deel van ons assortiment. Zo geniet u van een verlengde fabrieksgarantie en weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt staan. De normale slijtage van de accu valt buiten de garantie.

Houd je accu optimaal werkend!

Een accu is altijd onderhevig aan veroudering. De aanvullende garantie op de accu verlengd de garantietermijn op de werking van de accu van 2 jaar naar 3 jaar gerekend vanaf de aankoopdatum. De garantie is niet van toepassing op Beschadigingen die duiden op onzorgvuldig gebruik en dat de accu zolang de accu werd gebruikt en opgeladen volgens de gebruiksaanwijzing. Zie ook onze informatie over onderhoud en advies.