17 April 2020 (update): Levering van bestelde producten naar België loopt nog steeds door – reële kans op vertraging

Beste klanten van Fietsaccuwinkel in België,

Via DHL, onze vervoerder voor bezorging in België, hebben wij nieuw informatie over de levering naar Nederland gekregen. Door de grote stroom van pakketten van Nederland nar België is het erg druk op de sorteercentra waar de zendingen in België binnenkomen. Soms kunnen hier zelfs enkele dagen vertraging in de levering door optreden. Wij vinden het heel vervelend dat het hierdoor langer duurt dan u normaal van ons mag verwachten. Dit is een probleem waar alle webshops die leveren vanuit Nederland naar België nu mee te maken hebben.

De partner van DHL in België: Bpost, heeft achterstand in de bezorging bij consumenten in België door de groei aan pakketten en de corona maatregelen. De leveringen naar privé adressen lopen nog steeds door, met een kans op vertraging. Hierbij is het wel zo dat het bij DHL in België niet meer mogelijk is om uw zending bij een servicepunt te laten bezorgen en daar af te halen. Mochten er verdere veranderingen in het vervoer komen dan zullen wij dat zo snel als mogelijk hier op de website vermelden.

Onze vervoerders houden zich aan de richtlijnen zoals door de overheid opgesteld. Dit zal in grote lijnen betekenen dat het pakket nog steeds aan de deur afgeleverd zal worden. Het afleveren zal daarbij zodanig zijn dat een afstand van 1,5m gehouden kan worden tussen de bezorger en ontvanger. Dit komt er ook op neer dat u geen handtekening voor ontvangst kunt zetten en dat op een andere manier om bevestiging gevraagd kan worden (b.v. het vragen naar uw naam). U kunt in de track en trace e-mail van de vervoerder meer uitleg verwachten van hoe dit voor de vervoerder van uw bestelling uitziet.

Zakelijke adressen:
Laat u een zending versturen naar een zakelijk adres dat gesloten is (b.v. door het coronavirus), dan stuurt de vervoerder uw zending aan ons terug. Zorgt u ervoor dat u uw zending laat verzenden naar een adres dat ook daadwerkelijk in de gelegenheid is om de zending aan te nemen. In België zijn de locaties van vervoerders waar zendingen normaal opgehaald kunnen worden gesloten voor extern bezoek. U kunt daar geen zending met uw fietsaccu of uw lader ophalen.

Mocht u toch vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken per telefoon en Whatsapp op 030-8884400 en per e-mail op klantenservice@fietsaccuwinkel.nl.

Met vriendelijke groeten,