Niet voor niets is de Advanced Comfort Plus Wave dit jaar als één van de beste e-bikes uitgeroepen. Deze e-bike is zeer compleet en netjes afgewerkt. De is e-bike is voor zowel woon-werkverkeer als heuvelachtige omgevingen geschikt om mee te grote afstanden te fietsen.

De Advanced Comfort Plus Wave heeft een dichte kettingkast maakt waardoor deze uitermate geschikt voor het woon-werkverkeer. De actieradius varieert tussen de 50 en 100 km in de hoogste ondersteuningsstand. Wanneer u de e-bike gebruikt in een lagere ondersteuningsstand, dan kunt u hier nog veel meer kilometers mee fietsen! Erg geschikt voor toeren in ons eigen land. De Bosch Active Line Plus motor biedt voldoende ondersteuning voor de gemiddelde Nederlandse hellingen.

Bent u opzoek naar een nieuwe accu voor uw e-bike? De onderstaande accu’s zijn geschikt als vervanger voor uw huidige accu:

Acculaders en andere accessoires voor de Advanced Comfort Plus Wave.

Naast een vervangende accu voor uw Advanced Comfort Plus Wave kunt u bij ons ook terecht voor de originele Bosch acculaders en andere accessoires. Voor gebruik bij uw Advanced Comfort Plus Wave kunt u kiezen uit de onderstaande laders, lader houders en andere accessoires uit ons assortiment: