Bosch introduceert Smart System met 750Wh accu

Onlangs introduceerde de directeur van Bosch eBike Systems hun nieuwe Smart System. Dit nieuwe systeem bestaat uit een app, bedieningseenheid, display en een nieuwe krachtige Powertube 750-accu! Vernuftige technologie wordt met dit nieuwe systeem gekoppeld aan de digitale wereld. Hiermee wordt het fietsplezier naar een hoger niveau getild.

De directeur van Bosch eBike Systems (Claus Fleischer) liet er tijdens de persconferentie – waarin hij het nieuwe Smart System introduceerde – geen doekjes om winden: ”men is gaan inzien dat e-bikes de intelligentste en meest innovatieve manier van transport is. De wereld om ons heen wordt steeds meer ‘connected,’ we hebben bijvoorbeeld allemaal een smartphone en werken veel vaker vanuit huis. De digitale levensstijl wordt steeds gebruikelijker” aldus Fleischer.

Claus Fleischer

Claus Fleischer, de CEO van Bosch eBike Systems

De nieuwe technologieën

De e-bikes van Bosch willen meegaan in deze digitale wereld en zetten daarom in op smart systemen met connectiviteit en aanpasbaarheid. Met dit nieuwe Smart Systeem geeft Bosch invulling aan haar toekomstvisie. De nieuwe eBike Flow-app laat in een oogopslag zien wat het batterijniveau van de e-bike is. Je kunt daarnaast hierin makkelijk zien hoeveel kilometer je ongeveer nog kunt fietsen met de accu.

Met de LED remote (bedieningseenheid) zie je makkelijk de belangrijkste informatie tijdens het fietsen. De remote kan je met bluetooth verbinden met de eBike Flow-app en geeft met LED-verlichting aan hoe vol de accu nog is. De remote kun je goed combineren met de nieuwe Kiox 300! Dit is het nieuwste display van Bosch waarin je gemakkelijk jouw snelheid kunt zien. De remote en display kunnen allebei makkelijk bekeken worden in iedere situatie.

Smart System Bosch

Nieuwe Bosch fietsaccu: Powertube 750

Als klap op de vuurpijl bracht Bosch een nieuwe fietsaccu uit. En wat voor één! Binnen het assortiment van de fietsaccu’s van Bosch heeft deze de meeste capaciteit. De actieradius is gemiddeld 20% groter dan de Powertube 625. Het smart accumangementsysteem beschermt de cellen van de accu optimaal waardoor deze accu ook nog eens veiliger is. Deze accu is binnen 2 uur voor 50% opgeladen en binnen 6 uur 100%.

Binnenkort verkrijgbaar

Kan je niet wachten om deze producten te kopen? Deze zijn binnenkort verkrijgbaar op Fietsaccuwinkel.nl. Blijf dus onze website in de gaten houden!