SNELLE EBIKE: KOGA E-XLR8

Binnenkort is er een hele snelle Fries te koop de KOGA E-XLR8. Het is een speed pedelec met de bekende Bosch performance speed middenmotor voorzien van de Bosch 400 accupack op de onderbuis. Deze Koga E-accelerate heeft een topsnelheid van 45 km/u en is zo ontwikkeld dat hij ook goed met deze krachten overweg kan.

Koga-E-XLR8-speed-pedelec-700

KOGA E-XLR8 gemaakt voor snelheid

De hele afmontage is gericht op snelheid en veiligheid. Deze eerste Speed Pedelec van KOGA is voorzien van betrouwbare SLX versnellingen, Vredestein Perfect-E banden, KMC X-10 ketting en betrouwbare Magura schijfremmen. Om een Europese goedkeuring te krijgen voor dit snelheidsmonster is deze KOGA E-bike tevens voorzien van een achteruitkijk spiegel, kentekenverlichting en een remlicht! Voor KOGA is de Speed Pedelec een nieuwe discipline om een goede standaard neer te zetten binnen deze categorie werkt KOGA nauw samen met de universiteit van Hamburg

Voor de Nederlandse wet wordt deze elektrische fiets gezien als een snorfiets de reden dat deze is voorzien van het bekende kentekenplaatje.

KOGA E-XLR8

Deze snelle Speed Pedelec is vanaf mei 2015 in de winkels verkrijgbaar. De adviesprijs is 3.899 Euro. Dat is zeker niet mals maar je weet wel dat je als eerste op de plaats van bestemming bent.