Als één van de best geteste elektrische fietsen uit de Consumentenbond test in 2021: deze Dutch ID Phantom 65. Een e-bike met hoge prestatie, beoordeeld met een 8,2!Dutch ID Phantom 65 625Wh

Een fiets met een stevig prijskaartje, namelijk 4.300 euro. De consumentenbond beoordeeld de e-bike als een fiets waar weinig op aan te merken is. Deze fiets is getest met een Bosch Performance
Line middenmotor en een 625Wh accu. Verder is deze fiets getest met een Bosch Kiox Display. De motor is stil, de fiets is onderhoudsarm en de actieradius is zeer goed. De display is fijn te bedienen.

De Dutch ID Phantom 65 modellen kunnen uitgerust zijn met 3 verschillende Bosch powertube accu’s. Is die fietsaccu van uw Dutch ID Phantom 65 aan vervanging toe, of wilt u een grotere actieradius, dan kunt u bij ons kiezen uit onderstaande originele vervangende accu’s. De 400 powertube en 500 varianten zijn korter dan de 625 accu variant van Bosch. En kunnen met bijbehorend verlengstuk op de accu ook in de fiets geplaatst worden.

Acculaders en andere accessoires voor de Dutch ID Phantom 65

Naast een vervangende accu voor uw Dutch ID Phantom 65 kunt u bij ons ook terecht voor de originele Bosch acculaders en andere accessoires. Voor gebruik bij uw Dutch ID Phantom 65 kunt u kiezen voor de volgende laders en andere accesoires uit ons assortiment: