Fietsaccu test

Heeft u problemen met uw fietsaccu? Vraagt u zich bijvoorbeeld af waarom de actieradius terugloopt, de lader nog wel goed oplaadt of merkt u andere problemen. Laat het dan testen, dit kan bij ons al voor €29,95. De fietsaccu test is voor vrijwel elke accu beschikbaar.

Wat gebeurt er bij een fietsaccu test:

 1. De accu komt bij ons binnen en vervolgens gaan wij de accu volledig opladen.
 2. Als de accu volledig is opgeladen gaan wij de accu testen. Het opladen en het testen van de accu kan een tijd duren dus er kan helaas niet op gewacht worden. Als u de accu volledig opgeladen aflevert kunnen wij sneller de test starten.
 3. Binnen enkele dagen na de aanlevering ontvangt u het fietsaccu test rapport als PDF per mail toegezonden
 4. U kunt de accu weer ophalen of door ons laten retour zenden.
 5. Heeft u hier vragen over dan staan onze specialisten u graag te woord. Aan de hand van de informatie van het rapport kunt u beslissen of u een nieuwe accu koopt of dat u de accu houdt.

Kosten:

De kosten van een fietsaccu test is €29,95. Koopt u na de test een nieuwe accu dan worden de testkosten niet doorberekend. Het opsturen van de accu naar ons is ook mogelijk maar dan betaalt u de verzendkosten, het retourneren per post kost €10,-. Als u de accu zelf ophaalt dan komt er natuurlijk geen retourkosten bij. Woont u in de buurt van onze winkel dan kunt u de accu ook zelf brengen.

Accutest formulier:

Wilt u de accu van uw fiets laten testen. Vul dan het volgende formulier in en stuur deze mee met de accu. U kunt hier ook een pdf van het formulier downloaden een meezenden.

Video: uitleg fietsaccutest

  Ja ik geef toestemming tot het testen van mijn fietsaccu en breng de accu langs of stuur hem op.

  Ja, ik stuur de lader mee of ik heb via Fietsaccuwinkel te horen gekregen dat de lader van mijn accu bij Fietsaccuwinkel aanwezig is.

  * verplicht veld.