Gegarandeerd goedkoper dan ANWB

Bij Fietsaccuwinkel.nl, dé specialist in Europa op het gebied van fietsaccu’s, bent u altijd verzekerd van de laagste prijs en een ruim aanbod aan fietsaccu’s en fietsladers. ANWB hanteert scherpe tarieven en geeft € 50,- extra korting aan ANWB-leden, maar zelfs met deze scherpe prijzen en de € 50,- korting is Fietsaccuwinkel.nl nog goedkoper.
Daarnaast is de leverbaarheid bij Fietsaccuwinkel doorgaans ook beter, houdt u er bij de prijsvergelijking dan ook rekening mee of het product bij de ANWB bij een lage ANWB prijs wel leverbaar is door de ANWB.

Enkele voorbeelden ter vergelijking

AccuPrijs ANWB
(niet leden)
Prijs ANWB
(leden)
Prijs FietsaccuwinkelPrijsverschil / besparing
t.o.v. ledenprijs ANWB
Bafang 43V fietsaccu 560Wh 13Ah (CANBUS en UART) € 449,- € 399,- € 357,- € 42,-

Laagste prijsgarantie

Wij controleren continu de prijzen van onze concurrenten en passen waar nodig de prijzen van onze fietsaccu’s en fietsladers aan, zodat wij u altijd de laagste prijs kunnen garanderen. Mocht u onverhoopt ergens anders een lagere prijs tegenkomen voor een nieuwe fietsaccu en/of fietslader, geef dat dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij passen onze prijs aan, zodat u bij ons gegarandeerd de laagste prijs betaalt bij de aankoop van uw nieuwe fietsaccu of fietslader.