Fietsaccuwinkel steunt de CliniClowns!

Fietsaccuwinkel steunt de CliniClowns!

Fietsaccuwinkel probeert zoveel mogelijk mensen aan te sporen te bewegen. Fietsen en wandelen zorgt ervoor dat je minder kans hebt op het krijgen van hart – en vaatziekten en diabetes. Daarom hebben wij op woensdag 14 juli 2021 een fietsaccu overhandigd aan één van de organisatoren van de Alpentocht 2021. Kirsten Uytdewillegen zamelt met de Alpentocht namens CliniClowns geld in. 

Wat is de Alpentocht?

De Alpentocht is een fiets-, wandel -, en hardloopevenement in de Alpen waarbij je geld ophaalt voor de CliniClowns. De Alpentocht speelt zich af in Val Thorens, de plek die bekend staat om zijn intense beklimmingen en avontuurlijke afdalingen. Je kunt kiezen tussen een tocht van 17 of 37 km. Om mee te kunnen doen doneer je eenmalig 325,- euro voor CliniClowns.

Wat doen de CliniClowns?

CliniClowns gaan langs ziekenhuizen in Nederland om ernstig zieke kinderen en dementerende ouderen op te vrolijken. Zij zijn er zich bewust van dat je goed voelen zowel een fysieke als mentale aangelegenheid is. Daarom richten zij zich volledig op de mens achter de patiënt. Het geld dat een deelnemer/supporter doneert om mee te kunnen doen aan de Alpentocht gaat naar de CliniClowns.

Gratis accu van Fietsaccuwinkel

Bij Fietsaccuwinkel vinden wij beweging erg belangrijk, evenals de mentale gezondheid van mensen die een beperking of ziekte hebben. Daarom hebben wij op woensdag 14 juli een Gazelle Innergy Accu overhandigd aan Kirsten Uytdewillegen van de CliniClowns. Deze gaat zij gebruiken voor de Alpentocht op 1 t/m 5 september in Frankrijk. Wil jij hier meer informatie over lezen? Klik dan hier om te lezen over de Alpentocht en klik hier om meer te lezen over de CliniClowns.

Heb je naar aanleiding van het lezen van dit blog interesse in een fietsaccu? Bekijk dan gerust ons aanbod!