Ook de Gazelle Chamonix C7 HMS komt sterk uit de ANWB e-bike test. De Gazelle Chamonix beschikt over dezelfde Shimano-motor als de BESV (E-6100), maar maakt wel gebruik van een andere accu.

Deze motor van de Gazelle Chamonix C7 HMS is krachtig op vlakke ondergrond, maar aan de zwakke kant op steile hellingen. Dat komt doordat deze e-bike naafversnelling gebruikt, waardoor het lastig schakelen is wanneer u op heuvelachtig gebied rijdt. De Gazelle Chamonix C7 is schikt voor forensen, toerfietsers óf allebei. De stabiliteit tijdens het rijden en stijfheid van het frame maken dit tot een prettige fiets. De 500 Wh-accu en zuinige  motor zijn goed voor meer dan 70 km in de hoogste ondersteuningsstand. Uiteraard neemt de actieradius toe wanneer u de motor in een lagere ondersteuningsstand zet.

Bent u opzoek naar een nieuwe accu voor uw Gazelle Chamonix C7 HMS? De onderstaande accu’s zijn geschikt als vervanger voor uw huidige accu:

Overige accessoires voor de Gazelle Chamonix C7 HMS.

Naast een vervangende accu voor uw Gazelle Chamonix C7 HMS kunt u bij ons ook terecht voor laders of overige accessoires die geschikt zijn voor deze e-bike. Voor gebruik bij uw Gazelle Chamonix C7 HMS kunt u kiezen uit de onderstaande accessoires: