Ook Giant kan ook dit jaar niet ontbreken in de ANWB e-bike test. Met de Giant DailyTour E+2 Dames komen zij met een nieuwe model e-bike, waarbij de kleurendisplay in het stuur verwerkt zit.

Op de nieuwe display van Giant zit onder andere de Smart Assist-functie, die voor automatische ondersteuning moet zorgen, en de app met navigatie opties. Hiermee geeft Giant een duidelijk signaal af voor de consument en wordt er verwacht dat zij hier in de toekomst steeds meer gebruik van gaan maken. Het nadeel van deze e-bike is dat de ondersteuning voor heuvelachtig gebied tegenvalt. Op vlakke ondergrond biedt de Yamaha SyncDrive Core voldoende ondersteuning. Het in- en uithalen van de fietsaccu gaat erg gemakkelijk en met 496Wh heeft u een prima actieradius.

Bent u opzoek naar een nieuwe accu voor uw de Giant DailyTour E+2? De onderstaande accu’s zijn geschikt als vervanger voor uw huidige accu:

Acculaders en andere accessoires voor de Giant DailyTour E+2.

Naast een vervangende accu voor uw Giant DailyTour E+2 kunt u bij ons ook terecht voor andere accessoires. Voor gebruik bij uw Giant DailyTour E+2 kunt u kiezen uit de onderstaande laders en andere accessoires uit ons assortiment: