Als één van de best geteste elektrische fietsen uit de Consumentenbond test in 2021 is deze Kalkhoff Image 5.B met belt aandrijving. Deze  e-bike is een elektrische toerfiets met rijeigenschappen van een hoogwaardig niveau. Kalkhoff Image 5.B Belt BLX 625Wh

Deze e-bike heeft een hoog prijskaartje: voor 4.000 euro fiets je ermee weg. De consumentenbond erkent dat de fiets niet goedkoop is, maar verklaart dat je hiervoor een krachtige en compleet uitgeruste fiets voor terug krijgt. Deze fiets is getest met een Bosch Performance Line middenmotor, een 625Wh accu en een Bosch Intuvia display. De actieradius is uitstekend, de motor is stil en de zithouding is comfortabel en licht voorovergebogen. Een goede e-bike dus!

De Kalkhoff Image 5.B modellen kunnen uitgerust zijn met 3 verschillende Bosch powertube accu’s. Is die fietsaccu van uw Kalkhoff Image aan vervanging toe, of wilt u een grotere actieradius, dan kunt u bij ons kiezen uit onderstaande originele vervangende accu’s. De 400 powertube en 500 varianten zijn korter dan de 625 accu variant van Bosch. En kunnen met bijbehorend verlengstuk op de accu ook in de fiets geplaatst worden.

Acculaders en andere accessoires voor de Kalkhoff Image 5.B

Naast een vervangende accu voor uw Kalkhoff Image 5.B kunt u bij ons ook terecht voor de originele Bosch acculaders en andere accessoires. Voor gebruik bij uw Kalkhoff Image 5.B kunt u kiezen voor de volgende laders en andere accesoires uit ons assortiment: