Laagste prijsgarantie fietsaccu’s en fietsladers

Bij Fietsaccuwinkel.nl, dé specialist in Europa op het gebied van fietsaccu’s, fietsacculaders en accessoires bent u verzekerd van de ruimste keuze. Wij leveren, direct uit voorraad, alle actuele merken en modellen. Dankzij onze ‘keiharde laagste prijsgarantie’ op fietsacccu’s en acculaders bent u eveneens verzekerd van de laagste prijs. U betaalt bij Fietsaccuwinkel.nl dus nooit te veel voor een originele of universele fietsaccu of fietsacculader.

Altijd verzekerd van laagste prijs

Vrijwel continu controleren wij de prijzen van onze concurrenten en passen indien nodig de prijzen van onze fietsaccu’s en fietsladers aan. Wilt u een nieuwe fietsaccu en/of fietslader kopen en ziet u bij een concurrent van ons een lagere prijs dan bij Fietsaccuwinkel.nl? Neem dan direct contact met ons op. Wij passen dan direct onze prijs aan zodat u bij ons gegarandeerd de laagste prijs betaalt voor het aankopen van uw nieuwe fietsaccu
of fietslader.

Spelregels laagste prijsgarantie

Bij de laagste prijsgarantie voor fietsaccu’s en fietsacculaders van Fietsaccuwinkel.nl gelden enkele spelregels:

  • alleen geldig bij nieuwe, actuele producten (demo-producten zijn uitgezonderd).
  • product bij concurrent moet precies hetzelfde zijn (zelfde artikelnr./productiedatum).
  • product bij concurrent moet, net als bij ons, direct uit voorraad leverbaar zijn.
  • bij een onderlinge prijsvergelijking worden verzendkosten (bij ons standaard slechts € 6,95) buiten beschouwing gelaten.
  • prijs bij concurrent mag geen prijs met een ‘combinatiekorting’ zijn.
  • betreffende verkoopprijs van de concurrent moet door ons direct en onmiskenbaar gecontroleerd kunnen worden, onder meer aan de hand van een recente screendump van de website/webshop van de concurrent.
  • laagste prijsgarantie alleen van toepassing op fietsaccu’s en fietsacculaders.