23 maart 2020 (update): Levering van bestelde producten verloopt nog steeds zonder vertraging.

Beste klanten van Fietsaccuwinkel,

Op het ogenblik hebben wij van onze vervoerders geen informatie gekregen dat er problemen zijn of er aan komen met het vervoeren van uw bestellingen. Voor zover wij nu kunnen overzien kunnen wij nog steeds op de normale manier onze producten aan u leveren. Mocht hier verandering in komen dan zullen wij dat zo snel mogelijk hier op onze website aangeven.

Onze vervoerders houden zich aan de richtlijnen zoals door het RIVM opgesteld. Dit zal in grote lijnen betekenen dat het pakket nog steeds aan de deur afgeleverd zal worden. Het afleveren zal daarbij zodanig zijn dat een afstand van 1,5m gehouden kan worden tussen de bezorger en ontvanger. Dit komt er ook op neer dat u geen handtekening voor ontvangst kunt zetten en dat op een andere manier om bevestiging gevraagd kan worden (b.v. laatste 3 cijfers van ID-bewijs of rijbewijs). U kunt in de track en trace e-mail van de vervoerder meer uitleg verwachten van hoe dit voor de vervoerder van uw bestelling uitziet.

Mocht u toch vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken per telefoon en Whatsapp op 030-8884400 en per e-mail op klantenservice@fietsaccuwinkel.nl.