Wij zijn gek van fietsen en van techniek. Met de elektrische fiets is er voor ons een nieuw tijdperk aangebroken waar beide samen komen. De techniek maakt fietsen nog toegankelijker voor iedereen. Voor ouderen is het de extra kracht waardoor je zonder beperking mooie tochten kunt (blijven) rijden. Voor jongeren is de e-bike steeds vaker een alternatief voor brommers en scooters. Ook de sportieve fietser vindt steeds vaker de e-bike. Mountainbikers doorkruisen de mooiste berggebieden en racers vergroten hun range en snelheid met een speed pedelec.

Specialist in fietsaccu’s

Onze kracht is de kennis van fietsaccu’s. We analyseren ze en we testen vooral heel veel. We hebben daarvoor de meest geavanceerde meetapparatuur. We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe accu’s om om assortiment uit te breiden. We leveren alle originele accu’s en laders van de meeste fietsmerken. Zo heeft u altijd een uitgebreide keuze!

Samenwerking Profile / fysieke winkel in Soest

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij samen met (e-bike) fietsspecialist Profile in Soest en is onze winkel gevestigd in hun pand (Koningsweg 16, Soest). Met een breed assortiment en technische kennis in huis kunnen we u snel weer op weg helpen.

Fietsen is onze grote liefde. Doordat fietsen onze hobby is weten we waarover we praten en helpen we u daarom graag. En weten we het niet dan zoeken we het voor u uit. Zodat u kunt genieten van de mooiste fietstochten want dat geeft ons energie!

Meer Energie meer Fietsplezier
Team Fietsaccuwinkel.nl

 

Webwinkel Keurmerk Fietsaccuwinkel