De Pegasus Siena E7 Plus Belt scoort goed in de ANWB-test op het gebied van comfort en stabiliteit. Het enige nadeel van deze e-bike is dat de ondersteuning op heuvelachtig gebied wat tekort schiet.

Op het eerste gezicht oogt de Pegasus Siena E7 Plus Belt wat gedateerd door de accu in de bagagedrager. Dat zegt verder niets over de fijne rijeigenschappen, het zeer krachtige voorlicht en de aangename ondersteuning op vlakke ondergrond. Door de onderhoudsvriendelijke riemaandrijving is dit ook een uitstekende e-bike voor woon-werkverkeer. Mede door het lage gewicht van 27 kg. (inclusief accu)

Bent u opzoek naar een nieuwe accu voor uw de Pegasus Siena E7 Plus Belt? De onderstaande accu’s zijn geschikt als vervanger voor uw huidige accu:

Acculaders en andere accessoires voor de Pegasus Siena E7 Plus Belt.

Naast een vervangende accu voor uw Pegasus Siena E7 Plus Belt kunt u bij ons ook terecht voor de originele Bosch acculaders en andere accessoires. Voor gebruik bij uw Pegasus Siena E7 Plus Belt kunt u kiezen uit de onderstaande laders, lader houders en andere accessoires uit ons assortiment: