Betalen

Betaal veilig en eenvoudig via: iDeal, PayPal, IBAN overboeking, Creditcard, Klarna of Bancontact.

Klarna reviews | Bekijk consumentenreviews over klarna.com

Past de accu niet, dan kunt u de bestelling binnen 30 dagen retourneren.
U kunt bestellingen ook in onze vestiging afrekenen, wij hebben naast de internetwinkel ook een fysieke winkel in Soest, dit is centraal in Midden-Nederland!

Verzendtijden

Wij doen ons uiterste best om de meeste producten binnen 3 werkdagen te versturen via PostNL, Trunkrs, DPD of DHL naar landen in de Benelux. Wij verzenden alle bestellingen iedere maandag t/m vrijdag voor 16:00u. Meestal zullen wij uw bestelling binnen 1 dag versturen. U krijgt hier op de dag van verzending na 18.00 uur een aparte e-mail van, met daarin uw track- & trace-nummer.

Hebt u haast? Dan kunt u bij het afrekenen ook kiezen voor een spoedzending, waarbij bestellingen voor 10:00 besteld en betaald nog dezelfde dag aangeboden zullen worden bij u (binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden).

Verzendkosten

Nederland € 7,95 – Naar uw thuisadres of een PostNL ophaalpunt.
België € 12,99
Luxemburg € 15,72
EU Vraag naar de mogelijkheden

Veilig vervoer

Wij zijn de enige fietsaccuspecialist die conform de ADR richtlijnen werken. Accu’s van e-bikes zijn ingedeeld in het ADR (Europese overeenkomst voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen) onder UN 3480 Lithium-ion batterijen. Dit stelt extra zware eisen aan het verpakken en vervoeren van onze producten. Fietsaccuwinkel maakt gebruik van extra verstevigde en beschermende verpakkingsmaterialen conform ADR richtlijnen.

Lees meer