Wat zijn de bestverkochte accu’s van Fietsaccuwinkel? 

Bij Fietsaccuwinkel verkopen wij talloze fietsaccu merken. Vaak krijgen we vragen van klanten over wat de beste fietsaccu is. Dit is uiteraard verschillend per situatie en persoon. We kunnen jou echter wel informeren over welke producten het beste over de toonbank rollen. Wat zijn de bestverkochte fietsaccu’s van Fietsaccuwinkel (2021)? 

Bosch Powerpack fietsaccu’s

We beginnen met de Bosch Powerpack fietsaccu’s. Bosch staat al jaren bekend als een toonaangevend merk op het gebied van fietsaccu’s, daarom is het niet gek dat deze accu’s goed verkocht worden! De accu’s van hoogwaardige kwaliteit zijn aan te sluiten op veel verschillende fietsmerken, waaronder Sparta, Batavus en Trek. Bosch Powerpack is onderling uitwisselbaar (m.u.v. de Classic voor modellen uit 2010-2014).

Sparta fietsaccu’s

Een ander merk dat goed verkoopt bij Fietsaccuwinkel is Sparta. De accu’s van Sparta kunnen aangesloten worden op een Sparta en soms ook een Batavus fiets. Fietsaccu’s van Sparta zijn doorgaans niet al te duur en de geschatte actieradius is prima te noemen. Bekijk hieronder het overzicht van de drie best verkopende fietsaccu’s van Sparta.

Gazelle fietsaccu’s

Hieronder zie je de best verkochte fietsaccu’s van Gazelle. Dit merk  (opgericht in 1892) staat al jaren bekend als een van de bekendste fietsmerken van Nederland. Gazelle maakt fietsaccu’s die geschikt zijn voor hun eigen fietsen. De actieradius van Gazelle accu’s is gemiddeld te noemen. Bekijk hieronder de twee producten die het best verkopen.