19 maart 2020: Levering van bestelde producten naar België loopt door

Beste klanten van Fietsaccuwinkel in België,

Van onze vervoerder DHL hebben wij vandaag gehoord dat leveringen naar privé adressen gewoon doorlopen. Wel is het zo dat het bij DHL in België niet meer mogelijk is om uw zending bij een servicepunt te laten bezorgen en daar af te halen. Mochten er verdere veranderingen in het vervoer komen dan zullen wij dat zo snel als mogelijk hier op de website vermelden.

Onze vervoerders houden zich aan de richtlijnen zoals door het RIVM opgesteld. Dit zal in grote lijnen betekenen dat het pakket nog steeds aan de deur afgeleverd zal worden. Het afleveren zal daarbij zodanig zijn dat een afstand van 1,5m gehouden kan worden tussen de bezorger en ontvanger. Dit komt er ook op neer dat u geen handtekening voor ontvangst kunt zetten en dat op een andere manier om bevestiging gevraagd kan worden (b.v. het vragen naar uw naam). U kunt in de track en trace e-mail van de vervoerder meer uitleg verwachten van hoe dit voor de vervoerder van uw bestelling uitziet.

Mocht u toch vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken per telefoon en Whatsapp op 030-8884400 en per e-mail op klantenservice@fietsaccuwinkel.nl.

Met vriendelijke groeten,