De juiste accu vinden bij een Stella e-bike

De juiste accu vinden bij een Stella e-bike

De juiste accu vinden bij een Stella e-bike

Vaak maken fietsmerken gebruik van één of twee merken van fietsaccu’s. Zo maakt een Cortina e-bike vaak gebruik van een fietsaccu van hun eigen merk of van Bafang. Bij Stella ligt dit iets gecompliceerder. Zij maken gebruik van maar liefst drie fietsaccu merken: Stella, Bosch en Shimano. De juiste accu vinden bij een Stella e-bike kan dus lastig zijn. Gelukkig voor jou kunnen we je bij Fietsaccuwinkel hiermee helpen?

De naam zegt het al...

Als je kijkt naar de e-bikes op de website van Stella, zie je dat er een ruim aanbod is. In de naam van de fietsaccu’s staat aangegeven voor welke fietsaccu de fiets geschikt is. Achter de productnaam staat vaak een aantal letters die voor het merk staan. Bekijk hieronder de afbeelding om te zien wat er met deze namen bedoeld wordt. Een Morena Premium MDB e-bike maakt bijvoorbeeld gebruik van een Bosch fietsaccu, een Livorno Superior MDS e-bike van een Shimano accu.

Stella fietsaccu's

Onze accu's

Ben je op zoek naar een fietsaccu? Wij verkopen accu’s van Shimano en Bosch. Wij verkopen daarnaast een Stella type 2 Maratron in een 396Wh522Wh en 630Wh variant. Bij onze fietsaccu’s staat altijd duidelijk aangegeven in de beschrijving voor welke fiets de accu geschikt is. De juiste accu vinden bij een Stella e-bike hoeft dus helemaal niet lastig te zijn!

Laagste prijsgarantie

Op fietsaccu's en acculaders.
U betaalt nooit teveel.

Uit voorraad leverbaar

Snel verzonden, zodat uw bestelling
zo snel mogelijk in huis is.

3 jaar garantie

Wij bieden 1 jaar extra aanvullende
garantie op geselecteerde merken. 

Betaal veilig & eenvoudig

Payment Methods

Wij verzenden met: