Laagste prijsgarantie

Bij Fietsaccuwinkel.nl, dé specialist in Europa op het gebied van fietsaccu’s, fietsacculaders en accessoires bent u verzekerd van de ruimste keuze. Wij leveren, direct uit voorraad, alle actuele merken en modellen. Dankzij onze ‘keiharde laagste prijsgarantie’ op fietsacccu’s en acculaders bent u eveneens verzekerd van de laagste prijs. U betaalt bij Fietsaccuwinkel.nl dus nooit te veel voor een originele of universele fietsaccu of fietsacculader.

Altijd verzekerd van laagste prijs

Vrijwel continu controleren wij de prijzen van onze concurrenten en passen indien nodig de prijzen van onze fietsaccu’s en fietsladers aan. Wilt u een nieuwe fietsaccu en/of fietslader kopen en ziet u bij een concurrent van ons een lagere prijs dan bij Fietsaccuwinkel.nl? Neem dan direct contact met ons op. Wij passen dan direct onze prijs aan zodat u bij ons gegarandeerd de laagste prijs betaalt voor het aankopen van uw nieuwe fietsaccu
of fietslader.

Spelregels laagste prijsgarantie

Bij de laagste prijsgarantie voor fietsaccu’s & fietsacculaders van Fietsaccuwinkel.nl gelden enkele spelregels:

  • laagste prijsgarantie alleen van toepassing op fietsaccu’s en fietsacculaders.
  • alleen geldig bij nieuwe, actuele producten (demo-producten zijn uitgezonderd).
  • product bij concurrent moet precies hetzelfde zijn (zelfde artikelnr./productiedatum).
  • product bij concurrent moet, net als bij ons, direct uit voorraad leverbaar zijn.
  • prijs bij concurrent moet een in Nederland gevestigde onderneming zijn.
  • prijs bij concurrent mag geen prijs met een ‘combinatiekorting’ zijn.
  • bij een onderlinge prijsvergelijking worden verzendkosten (bij ons standaard slechts €7,95) buiten beschouwing gelaten.
  • betreffende verkoopprijs van de concurrent moet door ons direct en onmiskenbaar gecontroleerd kunnen worden, onder meer aan de hand van een recente screendump van de website/webshop van de concurrent.

Recente productiedatum

De levensduur is afhankelijk van vele factoren. Een belangrijke factor is de leeftijd van uw accu. Simpelweg heeft u het liefst een accupakket welk direct van de productieband komt afrollen. Vaak is het lastig in te schatten hoe oud een accu daadwerkelijk is. Ligt hij al geruime tijd ergens in het schap of komt hij direct van de producent? Wij noemen het de ‘versheid’ van een accu. Helaas wordt er op fietsaccu’s zelden de productiedatum vermeld (enkele merken uitgezonderd) waardoor het vaak gissen is wat de exacte leeftijd is.

Accudump

Wat we om ons heen veel zien gebeuren is een levendige handel in accu’s met een verouderde productiedatum. Deze accu’s komt u vaak tegen op marktplaats of website’s van niet gespecialiseerde fietszaken. Als fietsen te lang in een fietswinkel blijven staan dan gaat de eigenaar vaak de verouderde accu alvast los verkopen (dumpen) omdat deze aan het degenereren is. Een standaard accu degenereert jaarlijks met x%. Vaak worden deze accu’s dan ook tegen lagere waarden gedumpt omdat men bang is door een defect aan de accu de totale waarde te verliezen. Wij van Fietsaccuwinkel zeggen niet doen!

Versheid garantie

Wij van Fietsaccuwinkel BV vinden het belangrijk dat u de juiste ‘verse’ accu ontvangt die er te verkrijgen is (een accu van een recente productiedatum). Daarvoor hebben wij een speciaal logistieke aanpak ingericht. Zo werken wij met minimale voorraden, hebben we het first in first out principe, werken we niet met partijhandel en hebben wij een speciale geklimatiseerde (constante temperatuur) omgeving waarin accu’s zijn opgeslagen. Door deze voorwaarden kunnen we u als klant een versheid garantie bieden.

Laagste prijsgarantie

Op fietsaccu's en acculaders.
U betaalt nooit teveel.

Uit voorraad leverbaar

Snel verzonden, zodat uw bestelling
zo snel mogelijk in huis is.

3 jaar garantie

Wij bieden 1 jaar extra aanvullende
garantie op geselecteerde merken. 

Betaal veilig & eenvoudig

Payment Methods

Wij verzenden met: