Nieuwe Bosch producten

Nieuwe Bosch producten

Nieuwe Bosch producten

Bosch is druk bezig om het nieuwste e-bike systeem uit te breiden en compleet te maken. Deze week zijn er nieuwe producten binnen het Smart Systeem geïntroduceerd. Wij laten graag zien welke producten er nieuw bij zijn gekomen. Bekijk en lees erover in onze blog.

Fietsaccu’s

Bosch PowerPack 400Wh Frame

Bosch PowerPack 400Wh Frame

De Bosch Powerpack 400 is voor het frame van de e-bike. De accu zit dicht bij het zwaartepunt van de fiets, dat zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. Deze accu heeft zoals de naam doet vermoeden een capaciteit van 400Wh. De laadtijden hangen af van welke lader je gebruikt. Zo is het laden sneller met een 4A Charger dan met een 2A Charger. Deze Bosch PowerPack is er reeds in een 545Wh en 725Wh variant.

Bosch PowerPack 400 & 500 Bagagedrager

Bosch PowerPack 400Wh rack

De Bosch PowerPack 400 en 500 zijn de eerste bagagedrager accu’s met een Smart Systeem. Deze accu’s kunnen dankzij de hogere plaatsing gemakkelijk en comfortabel worden bevestigd en verwijderd.

CompactTube 400Wh

Bosch CompactTube 400Wh

Het is de eerste keer dat Bosch voor de PowerTube variant een compact model heeft geïntroduceerd, de CompactTube. Ondanks dat deze accu compact is gemaakt is er nog wel ruimte voor het Smart Systeem. Doordat hij licht van gewicht is, is deze accu ideaal voor sportieve fietsen of voor fabrikanten die van e-bikes met een strak uiterlijk houden.

Bosch PowerMore 250Wh

Bosch PowerMore 250Wh

De nieuwe Bosch PowerMore is een compacte accu voor naast de hoofdaccu van de e-bike. Hij kan worden gecombineerd met de PowerTubes en CompactTubes van het Smart Systeem. Wanneer je langere afstanden fietst is deze accu ideaal, hij zorgt namelijk voor extra actieradius. Als je minder energiebehoefte hebt kan je de hoofdaccu thuis laten en volledig met de PowerMore weggaan. Informeer vooraf of deze PowerMore geschikt is voor jouw e-bike.

Bosch 2A Charger

Bosch Charger 2A

Naast de reeds bestaande 4A Charger heeft Bosch nu ook een lichtere en kleinere variant in de vorm van de 2A Charger. Deze lader is door het kleinere formaat ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen voor onderweg.

Displays

Purion 200

Bosch Purion 200

De Purion 200 is een upgrade-optie voor e-bikes die zijn uitgerust met LED Remote. Het biedt verschillende ondersteuningsmodi voor verschillende rijbehoeften, zoals Sprint, Race, Cargo, Turbo, Auto, eMTB, Sport, Tour+ en Eco. Deze modi variëren in dynamiek, vermogen en efficiëntie om rijders te voorzien van de gewenste ondersteuning bij verschillende rijomstandigheden. Sommige modi passen de ondersteuning automatisch aan op basis van snelheid of terrein, terwijl andere specifiek zijn ontworpen voor sportief fietsen, lange tochten of energiezuinig rijden. De Purion 200 zorgt voor een gevarieerde en gepersonaliseerde rijervaring op e-bikes.

Kiox 500

Over de Kiox 500 heeft Bosch nog niet veel bekend gemaakt. Wel weten we dat het een luxere variant van de Kiox 300 is.

Laagste prijsgarantie

Op fietsaccu's en acculaders.
U betaalt nooit teveel.

Uit voorraad leverbaar

Snel verzonden, zodat uw bestelling
zo snel mogelijk in huis is.

3 jaar garantie

Wij bieden 1 jaar extra aanvullende
garantie op geselecteerde merken. 

Betaal veilig & eenvoudig

Payment Methods

Wij verzenden met: