Extra capaciteit accu voor Gazelle Innergy

Soms is goed niet goed genoeg. Dat is het motto van dit Duitse bedrijf wat dit jaar met een compatibel fietsaccu voor de Gazelle Innergy modellen op de markt komt. Ze leveren twee modellen de 10.4 Ah versie met 374 Wh en de 13.6 Ah met maar liefst 490 Wh. De 13.6 Ah versie heeft bijna 25% meer capaciteit als de allerbeste originele Gold accu van Gazelle.

Gazelle-Innergy-fietsaccu-compatibel-extra-capaciteit

De Gazelle Innergy modellen zijn al weer enkele jaren op de markt. De celtechnologie gaat ondertussen snel voorruit. Reden voor dit Duitse bedrijf om het accupack voor de Gazelle Innergy eens onder handen te nemen. Door gebruik te maken van de laatste lithium-ion-technologie zijn beide versies vergelijkbaar en ’beter’ dan het originele Gold model van Gazelle. Een intelligent cel balancing garandeert een extra lange levensduur.

Extra aansluiting snellader

De behuizing van de compatibel Gazelle Innergy is uitgevoerd uit kwalitatief, onderhoudsarm kunstof. Daarnaast hebben ze extra goed bescherming tegen vocht/ regen van buitenaf. De fietsaccu is tevens voorzien van een extra aansluiting voor een snellader waarmee de accu in 2 uur kan worden opgeladen. Grote voordeel is dat voor deze snellader de accu niet hoeft te worden verwijderd van de fiets!

We hebben deze krachtpatser inmiddels in onze collectie opgenomen. Zie Compatibel Gazelle accu Innergy