Fysieke winkel Fietsaccuwinkel

Mocht u advies nodig hebben voor het vinden van een passende accu en/of lader dan helpen wij u natuurlijk altijd graag verder. Met veel vragen kunnen wij u online helpen. U kunt hiervoor en voor advies altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag met u mee op zoek naar een passende accu of lader. Bij meerdere modellen fietsen kunnen wij bijvoorbeeld aan de hand van een framenummer u adviseren welke accu passend is op uw fiets. U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze winkellocatie.

Houdt u er rekening mee dat u in de winkellocatie enkel per PIN kunt betalen.

Openingstijden fysieke winkel

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       9:30-16:00
Woensdag:   9:30-17:00
Donderdag:  9:30-17:00
Vrijdag:         9:30-17:00
Zaterdag:     Gesloten
Zondag:        Gesloten

Indien u in de winkel bent loopt u naar de groene balie (zie foto hiernaast). Hier treft u een Fietsaccuwinkel medewerker aan of kunt u met de bel een Fietsaccuwinkel medewerker laten weten dat u er bent. Deze zal dan spoedig naar de balie toe komen lopen.

Afspraak maken voor het aanmelden of installeren van een accu

Wanneer u een accu heeft besteld heeft waar inbouw en/of aanmelding voor noodzakelijk is dan kunt u ook bij ons terecht. (bijvoorbeeld een Gazelle Innergy of Batavus of Sparta ION accu). Neem dan contact op via 030-8884400 of klantenservice@fietsaccuwinkel.nl om een afspraak te maken.

Laagste prijsgarantie

Op fietsaccu's en acculaders.
U betaalt nooit teveel.

Uit voorraad leverbaar

Snel verzonden, zodat uw bestelling
zo snel mogelijk in huis is.

3 jaar garantie

Wij bieden 1 jaar extra aanvullende
garantie op geselecteerde merken. 

Betaal veilig & eenvoudig

Payment Methods

Wij verzenden met: