Kalkhoff Endeavour 5.B Advance fietsaccu

Als één van de best geteste e-bikes uit de 2021 test van de consumentenbond is deze Kalkhoff Endeavour 5.B Advance. Deze fiets kost 3.800 euro, maar is dan ook een high-end e-bike die met een 8,2 werd beoordeeld!

Deze Kalkhoff wordt beschreven als een alleskunner: recreatieve ritten of grote woon-werkafstanden zijn geen probleem voor deze fiets. Deze fiets is getest in combinatie met een Bosch Performance Line middenmotor, een 625Wh accu en een Bosch Intuvia display. De fiets heeft natuurlijk aanvoelende ondersteuning, stille motor en extra comfort door bredere banden. Nog een pluspunt is het hoog toegestaan totaalgewicht van 170kg. Voor zwaardere personen is de fiets dus zeker geschikt!  Op zoek naar een nieuwe accu? De 400 en 500 varianten zijn korter dan de 625 accu variant van Bosch en kunnen met verlengstuk op de accu ook in de fiets geplaatst worden.


Acculaders en andere accessoires voor de Kalkhoff Endeavour 5.B

Naast een vervangende accu voor uw Kalkhoff Endeavour 5.B Advance kunt u bij ons ook terecht voor acculaders en andere accessoires. Voor de Kalkhoff Endeavour 5.B Advance hebben wij onderstaande acculaders en accessoires in het assortiment.


Laagste prijsgarantie

Op fietsaccu's en acculaders.
U betaalt nooit teveel.

Uit voorraad leverbaar

Snel verzonden, zodat uw bestelling
zo snel mogelijk in huis is.

3 jaar garantie

Wij bieden 1 jaar extra aanvullende
garantie op geselecteerde merken. 

Betaal veilig & eenvoudig

Payment Methods

Wij verzenden met: