Fietsaccuwinkel is dé fietsaccu specialist van Nederland

Wij verkopen het grootste assortiment aan fietsaccu’s van heel Nederland. Wilt u veel of weinig ondersteuning of zoekt u een accu voor een oude of nieuwe e-bike? Bij Fietsaccuwinkel zijn we van alle markten thuis.

Waarom kiezen voor Fietsaccuwinkel?

Het grootste assortiment aan fietsaccu’s en fietsacculaders van Nederland.

We hebben een fysieke winkel op de Koningsweg 16 in Soest.

Bij Fietsaccuwinkel staan we voor snelle levering, zowel van service als producten.

Wij verkopen alleen fietsaccu’s van de beste kwaliteit.

Fietsaccuwinkel heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan: klanten geven ons een 9,6!

Waar staan wij voor?

Wij zijn gek van fietsen en van techniek. Met de elektrische fiets is er voor ons een nieuw tijdperk aangebroken waar beide samen komen. De techniek maakt fietsen nog toegankelijker voor iedereen. Voor ouderen is het de extra kracht waardoor je zonder beperking mooie tochten kunt (blijven) rijden. Voor jongeren is de e-bike steeds vaker een alternatief voor brommers en scooters. Ook de sportieve fietser vindt steeds vaker de e-bike. Mountainbikers doorkruisen de mooiste berggebieden en racers vergroten hun range en snelheid met een speed pedelec.

Specialist in fietsaccu’s

Onze kracht is de kennis van fietsaccu’s. We analyseren ze en we testen vooral heel veel. We hebben daarvoor de meest geavanceerde meetapparatuur. We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe accu’s om om assortiment uit te breiden. We leveren alle originele accu’s en laders van de meeste fietsmerken. Zo heeft u altijd een uitgebreide keuze!

Het Fietsaccuwinkel team

Het team van Fietsaccuwinkel staat altijd voor u klaar als u vragen hebt! Vanuit o.a. de winkel op de Koningsweg 16 in Soest werken wij iedere dag aan een zo fijn mogelijke ervaring voor u. We werken de website en artikelen bij en pakken met veel zorg uw bestelling in.

Hoe zijn wij ontstaan?

In 2015 is Fietsaccuwinkel begonnen als eenmansbedrijf vanuit een garage in het Utrechtse Bilthoven. Fietsaccuwinkel werd een samenwerking tussen twee bedrijven en is in 2018 overgenomen. Samen met Auto Smeeing, Yourlease, Fietsabonnement en Profile Smeeing maakt Fietsaccuwinkel deel uit van Smeeing Mobility.

Als zij het zeggen..