Recente productiedatum fietsaccu

De levensduur van een fietsaccu is afhankelijk van vele factoren. Een belangrijke factor is de leeftijd van uw accu. Simpelweg heeft u het liefst een accupakket welk direct van de productieband komt afrollen. Vaak is het lastig in te schatten hoe oud een accu daadwerkelijk is. Ligt hij al geruime tijd ergens in het schap of komt hij direct van de producent? Wij noemen het de ‘versheid’ van een accu. Helaas wordt er op fietsaccu’s zelden de productiedatum vermeld (enkele merken uitgezonderd) waardoor het vaak gissen is wat de exacte leeftijd is.

Accudump

Wat we om ons heen veel zien gebeuren is een levendige handel in accu’s met een verouderde productiedatum. Deze accu’s komt u vaak tegen op marktplaats of website’s van niet gespecialiseerde fietszaken. Als fietsen te lang in een fietswinkel blijven staan dan gaat de eigenaar vaak de verouderde accu alvast los verkopen (dumpen) omdat deze aan het degenereren is. Een standaard accu degenereert jaarlijks met x%. Vaak worden deze accu’s dan ook tegen lagere waarden gedumpt omdat men bang is door een defect aan de accu de totale waarde te verliezen. Wij van Fietsaccuwinkel zeggen niet doen!

Versheid garantie bij Fietsaccuwinkel

Wij van Fietsaccuwinkel BV vinden het belangrijk dat u de juiste ‘verse’ accu ontvangt die er te verkrijgen is (een accu van een recente productiedatum). Daarvoor hebben wij een speciaal logistieke aanpak ingericht. Zo werken wij met minimale voorraden, hebben we het first in first out principe, werken we niet met partijhandel en hebben wij een speciale geklimatiseerde (constante temperatuur) omgeving waarin accu’s zijn opgeslagen. Door deze voorwaarden kunnen we u als klant een versheid garantie bieden.

Zie ook ‘99% uit voorraad leverbaar

Zie ook ‘tips om levensduur van uw accu te verhogen

Laagste prijsgarantie

Op fietsaccu's en acculaders.
U betaalt nooit teveel.

Uit voorraad leverbaar

Snel verzonden, zodat uw bestelling
zo snel mogelijk in huis is.

3 jaar garantie

Wij bieden 1 jaar extra aanvullende
garantie op geselecteerde merken.

Betaal veilig & eenvoudig

Wij verzenden met: